ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

2221060722

Παπασκιαδά 4

Xαλκίδα 34133

Ανάκτηση δεδομένων από Usb Flash Drive

Ανάκτηση δεδομένων από  Usb Flash Drive

Ανάκτηση δεδομένων από Usb Flash Drive

Η ανάκτηση δεδομένων σε ένα κλειδί USB μπορεί να είναι δύσκολη καθώς η συσκευή είναι πολύ μικρή και τα κυκλώματα στο εσωτερικό της είναι εξαιρετικά ευαίσθητα σε κραδασμούς, ζημιές, κακούς χειρισμούς ή υγρασία. Μηνύματα λάθους όπως «Η συσκευή USB δεν αναγνωρίζεται» ή «Πρέπει να διαμορφώσετε το δίσκο για να μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε» μπορεί να προκαλούν σύγχυση και ανησυχία, ιδιαίτερα εάν έχετε αποθηκεύσει σημαντικά δεδομένα στη μονάδα flash.

Αιτίες αποτυχίας κλειδιού USB flash

Μονάδες flash USB – επίσης γνωστές ως μονάδες δίσκου αντίχειρα, μονάδες μετάδοσης κίνησης, μονάδες δίσκου κλειδιού, μονάδες στυλό. μονάδες μνήμης ή στικάκια δεδομένων – είναι ένας πολύ εύκολος, φθηνός και γρήγορος τρόπος αποθήκευσης μεγάλου όγκου δεδομένων. Είναι αρκετά μικρά για να τα μεταφέρετε, αλλά είναι επιρρεπή σε προβλήματα δεδομένου του μικρού μεγέθους των ενσωματωμένων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων όπου αποθηκεύονται τα δεδομένα. Όπως όλες οι άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, οι μονάδες flash USB, εκτίθενται σε διάφορους επιζήμιους παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν ορισμένες δυσλειτουργίες, όπως κραδασμούς, ζημιές από νερό ή υγρασία, σκόνες ή φυσικές βλάβες και ρωγμές λόγω πτώσης. Όταν αυτά επηρεάζουν μια μονάδα flash, τα δεδομένα μπορεί επίσης να επηρεαστούν και μπορεί να απαιτηθούν επείγουσες ενέργειες προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια επαγγελματική ανάκτηση δεδομένων.

Συμπτώματα αστοχίας δεδομένων ενός flash USB

Όταν ο χρήστης συνδέσει τη μονάδα flash, η συσκευή λέει ότι θέλει να επαναδιαμορφώσει. Αλλά υπάρχουν δεδομένα στο USB stick που ο πελάτης θα ήθελε να τα ανακτήσει. Η μόνη λύση είναι να πραγματοποιήσετε ανάκτηση δεδομένων. Η ομάδα έμπειρων τεχνικών μας έχει την τεχνογνωσία να ανακτήσει μονάδες flash που δεν αναγνωρίζονται από τον υπολογιστή. Το ποσοστό επιτυχίας είναι υψηλό, εκτός εάν οι πλακέτες ολοκληρωμένων κυκλωμάτων της μονάδας flash έχουν υποστεί τόσο σοβαρή ζημιά που τα δεδομένα δεν μπορούν να ανακτηθούν.

Πώς να ανακτήσετε δεδομένα σε κλειδί USB flash που δεν αναγνωρίζεται από υπολογιστή;

Εάν ένα κλειδί USB flash είναι τοποθετημένο και δεν αναγνωρίζεται από το σύστημα, πρέπει να ακολουθήσετε μια σειρά τεχνικών βημάτων για να επιχειρήσετε την ανάκτηση των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στη μονάδα δίσκου.

  1. Οι τεχνικοί μας δημιουργούν ένα φυσικό αντίγραφο της μονάδας flash ανά τομέα σε έναν από τους σκληρούς δίσκους της εταιρείας χρησιμοποιώντας τον PC 3000 data extractor.
  2. Στη συνέχεια, προσαρτούν εικονικά την εικόνα των δεδομένων για να αναδημιουργήσουν την αρχική δομή που υπήρχε στη μονάδα flash
  3. Τα δεδομένα ανακτώνται και μεταφέρονται σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και παραδίδονται στον πελάτη.
  4. Το κλειδί USB flash μπορεί να απορριφθεί ή να καταστραφεί καθώς δεν είναι πλέον δυνατή ή αξιόπιστη η χρήση του μετά από βλάβη

Σε αυτήν την περίπτωση, η απώλεια δεδομένων αποφεύχθηκε και τα δεδομένα δημιουργούνται πλέον με ασφάλεια σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Αποτελεσματική και άμεση υπηρεσία

Η εταιρεία μας είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάκτησης δεδομένων από Usb Flash στην Ελλάδα που προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτικά. Εάν έχετε χάσει σημαντικά δεδομένα στη συσκευή Usb Flash σας, μην πέσετε σε απόγνωση. Φέρτε μας τη συσκευή σας. Θα λύσουμε αυτό το πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά. Δεν θα ξεκινήσουμε καμία διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων μέχρι να λάβουμε την έγκρισή σας. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η συσκευή Usb Flash σας είναι σε καλά χέρια και ότι όλες οι πληροφορίες σε αυτήν είναι ασφαλείς μαζί μας. Η εμπιστευτικότητα είναι εγγυημένη σε όλους τους πελάτες μας. Επιπλέον, όταν ξεκινήσουμε την εργασία μας, οι αφοσιωμένοι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών μας θα σας κρατούν ενήμερους για την πρόοδο της εργασίας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανάκτησης δεδομένων.

Μπορείτε να παραδώσετε και να παραλάβετε τη συσκευή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00 στο εργαστήριο ανάκτησης δεδομένων στην Χαλκίδα , Παπασκιαδά 4.

Καλέστε το 2221060722 για να μιλήσετε με τους τεχνικούς εξυπηρέτησης πελατών μας ή στείλτε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.για  ανάκτηση  δεδομένων  από Usb Flash.