ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

2221060722

Παπασκιαδά 4

Xαλκίδα 34133

Eταιρεία - Ποιοί Είμαστε

Image

Εταιρεία - Ποιοί Είμαστε

H εταιρεία μας είναι ατομική επιχείρηση και ιδρύθηκε το 2001 με έδρα τον Δήμο Χαλκιδέων, με κύριο σκοπό το εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών και service.

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας ανάκτησης δεδομένων, η εταιρεία μας είναι ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ανάκτηση δεδομένων από μονάδες σκληρού δίσκου, SSD, διακομιστές, συσκευές αποθήκευσης USB, κουτιά NAS, και κάρτες μνήμης. Κατανοούμε τη σημασία των δεδομένων και πόσο κρίσιμα είναι για την λειτουργία  των επιχειρήσεων των πελατών μας. Ανεξάρτητα από το πρόβλημα των δεδομένων σας – έχουμε την ικανότητα ανάκτησης δεδομένων και τις κορυφαίες στον κλάδο εγκαταστάσεις για να χειριστούμε την κατάσταση γρήγορα και με ασφάλεια.

Είμαστε μια κορυφαία εταιρεία ανάκτησης δεδομένων με έδρα την οδό Παπασκιαδά 4 στην Χαλκίδα. Παρέχουμε ασυναγώνιστη ποιότητα, άμεσα και οικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για ιδιώτες, επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρείες. Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων από όλα τα αφαιρούμενα και μη μέσα και συσκευές που έχουν υποστεί λογικές, μηχανικές και ηλεκτρικές βλάβες και από μια ποικιλία παλαιών και νέων λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων περιβαλλόντων Windows και Mac. Διαθέτουμε  Clean Room με αντιστατική προστασία και τα πιο εξελιγμένα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων για την εκτέλεση ποικίλων διαδικασιών ανάκτησης φυσικών δεδομένων, όπως ανάκτηση δεδομένων SD, SDHC, micro SD και mini SD κάρτας μνήμης , εσωτερικού σκληρού δίσκου, εξωτερικού σκληρού δίσκου, SSD. Η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών ανάκτησης δεδομένων μας είναι επίσης ειδικοί στην προσφορά γρήγορων και ασφαλών λύσεων για την ανάκτηση δεδομένων στην Χαλκίδα .

Υπεύθυνος της εταιρίας μας είναι ο Σαμπάνης Ιωάννης  Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9