ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

2221060722

Παπασκιαδά 4

Xαλκίδα 34133

Ανάκτηση δεδομένων απο SSD

Ανάκτηση δεδομένων απο SSD

Ανάκτηση δεδομένων απο SSD

Η υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για όλους τους τύπους φυσικών και λογικών καταστάσεων απώλειας δεδομένων. Στην εταιρεία μας, οι μηχανικοί ανάκτησης δεδομένων είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για να εργάζονται με όλες τις κορυφαίες μάρκες SSD (Solid State Drives).

Οι SSD νέας γενιάς διαθέτουν πρωτόκολλα κρυπτογράφησης δεδομένων προηγμένου επιπέδου για να εξασφαλίσουν υψηλή ασφάλεια για τα αποθηκευμένα δεδομένα. Αν και οι SSD εξασφαλίζουν μεγαλύτερη προστασία δεδομένων σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους, οι SSD είναι επίσης επιρρεπείς σε φυσικές και λογικές βλάβες και αστοχίες.

Στο εργαστήριο ανάκτησης δεδομένων στην Χαλκίδα, διαθέτουμε προηγμένο εξοπλισμό και τεχνικές για την επιτυχή ανάκτηση δεδομένων ακόμη και από τις πιο περίπλοκες καταστάσεις απώλειας δεδομένων SSD. Η εταιρεία μας έχει εμπειρία στην εργασία με διάφορα σενάρια απώλειας δεδομένων SSD όπως:

1.       Ζημιά ή βλάβη στο τσιπ ελεγκτή

2.       Βλάβη σε επίπεδο ηλεκτρονικού εξαρτήματος

3.       Κατεστραμμένη πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος (PCB)

4.       Τυχαία διαγραφή δεδομένων

5.       Υποβάθμιση κελιών Flash

6.       Ζητήματα καταστροφής δεδομένων λόγω διακοπής ρεύματος ή αύξησης ρεύματος

 

Επαγγελματική ανάκτηση δεδομένων SSD

Με την αυξανόμενη εξάρτηση από πιο προηγμένες τεχνολογικά συσκευές αποθήκευσης, όπως μονάδες δίσκου στερεάς κατάστασης, απαιτούνται απεγνωσμένα καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα που μπορούν να παρουσιάσουν. Στην εταιρεία μας, έχουμε ό,τι χρειάζεται για να ανακτήσετε δεδομένα από έναν νεκρό SSD, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τα αρχεία σας. Δεν είναι το τέλος του κόσμου εάν η μονάδα σας έχει υποστεί κάποια βλάβη και περιορίζει την πρόσβαση σε φωτογραφίες, βίντεο και έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας. Η ουσία είναι ότι η επιλογή είναι δική σας: αν θα υποκύψετε στο αναπόφευκτο ή θα απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και θα λάβετε τα δεδομένα σας πίσω σε λίγες μέρες.

Αν και οι μονάδες στερεάς κατάστασης χρησιμοποιούν διασυνδεδεμένα τσιπ μνήμης flash και πιο εξελιγμένες τεχνολογίες κρυπτογράφησης από τους σκληρούς δίσκους, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανθεκτικές στην πτώση ή την αλλοίωση. Αυτά τα συστήματα αποθήκευσης εξακολουθούν να είναι ευάλωτα σε φυσικές και λογικές βλάβες διαφόρων τύπων. Έχοντας αυτό κατά νου, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων SSD για να βεβαιωθούμε ότι τα αρχεία σας δεν θα χαθούν.

Υπάρχουν πολλά απρόβλεπτα γεγονότα που μπορεί να σας ακινητοποιήσουν. Οι ειδικοί μηχανικοί μας αντιλαμβάνονται την αξία των αρχείων σας και είναι έτοιμοι να τα σώσουν όλα το συντομότερο δυνατό. Ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα ή το μοντέλο της συσκευής αποθήκευσης, η εταιρεία μας θα ανακτήσει πλήρως τα δεδομένα από τον SSD σας.

Πάντα υπάρχει διέξοδος

Είτε χρησιμοποιείτε υπολογιστή εξοπλισμένο με SSD για παιχνίδια, εργασία ή μελέτη, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει τα πλεονεκτήματά του όσον αφορά την ταχύτητα επεξεργασίας και την απόδοση. Ωστόσο, όσον αφορά την ανθεκτικότητα, μια μονάδα στερεάς κατάστασης είναι περίπου η ίδια με μια παραδοσιακή μονάδα σκληρού δίσκου. Επομένως, οι SSD δεν έχουν επίσης ανοσία σε:

  • Καταστροφή υλικού λογισμικού.
  • Κακόβουλα προγράμματα όπως ιοί και δούρειοι ίπποι.
  • Κακοί τομείς και ελαττωματικά τσιπ ελεγκτών.
  • Βλάβες PCB.
  • Βλάβες ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.
  • Προβλήματα ανίχνευσης.
  • Φυσικές ζημιές που προκαλούνται από ανθρώπινες δραστηριότητες ή φυσικές καταστροφές.

Η ανάκτηση δεδομένων SSD είναι επίσης δυνατή εάν έχετε διαγράψει ορισμένους από τους φακέλους αρχείων κατά λάθος. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τη μονάδα στερεάς κατάστασης μόλις παρατηρήσετε οποιαδήποτε σημάδια απώλειας δεδομένων. Έτσι, θα μπορείτε να αποφύγετε τα αντικαθιστώμενα αρχεία που προκαλούν την επιτυχή ανάκτηση. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα όσον αφορά την πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα βίντεο ή τη μουσική σας που είναι αποθηκευμένα σε μια μονάδα δίσκου, ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε με την κορυφαία εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάκτηση δεδομένων SSD στην Χαλκίδα, Παπασκιαδά 4

Ανακτούμε δεδομένα από όλες τις μάρκες και μοντέλα SSD

 

Αποκτήστε τα αρχεία σας πίσω και συνεργαστείτε μαζί μας

Σαν εταρεία εφαρμόζουμε τις πιο εξελιγμένες τεχνικές ανάκτησης δεδομένων SSD, η ομάδα μας ασχολείται με πολυάριθμες μάρκες συσκευών αποθήκευσης. Μπορούμε επίσης να ανακτήσουμε αρχεία από δίσκους με μεγάλη χωρητικότητα.

Αφήστε πίσω τις ανησυχίες σας και επικοινωνήστε μαζί μας. Θα σας βεβαιώσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα αρχεία που έχουν υποστεί καταστροφή.

Οι υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων είναι διαθέσιμες από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00.

Καλέστε μας τώρα στο 2221060722 ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..