ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

2221060722

Παπασκιαδά 4

Xαλκίδα 34133

Ανάκτηση δεδομένων από εσωτερικό σκληρό δίσκο

Ανάκτηση δεδομένων από εσωτερικό σκληρό δίσκο

Ανάκτηση δεδομένων από εσωτερικό σκληρό δίσκο

Ως ειδικοί στην ανάκτηση δεδομένων, η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες επισκευής σκληρών δίσκων στην Χαλκίδα που βασίζονται στη μακρόχρονη εμπειρία της ομάδας της στο άνοιγμα σκληρών δίσκων σε περιβάλλον καθαρού δωματίου και στην αντικατάσταση σπασμένων εσωτερικών ηλεκτρονικών εξαρτημάτων από σκληρούς δίσκους.

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί όλα τα διαγνωστικά και τις διαδικασίες ανάκτησης φυσικών δεδομένων στο εργαστήριο ανάκτησης δεδομένων που εδρεύει στην  Χαλκίδα και βρίσκεται στην Παπασκιαδά 4.

Εκτελούμε υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων από σκληρούς δίσκους με φυσική βλάβη και ειδικευόμαστε στην ανάκτηση δεδομένων από φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές, διακομιστές και συστοιχίες raid.

Μια πλήρης σειρά λύσεων επισκευής σκληρών δίσκων για Χαλασμένους σκληρούς δίσκους στην Χαλκίδα

Είναι εύκολο να καταλάβετε πότε ένας σκληρός δίσκος αντιμετωπίζει φυσικά προβλήματα. Πολύ συχνά, όταν η μονάδα εκπέμπει ασυνήθιστους ήχους, όπως κλικ, τρίξιμο, τσιμπήματα ή τσιρίσματα, σημαίνει ότι πεθαίνει και χρειάζεται επείγουσα επισκευή για να αποφευχθεί η απώλεια των δεδομένων που περιέχει.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να επιλύσει το πρόβλημα ενώ θα περιμένετε να σας δώσει λεπτομερή διάγνωση για το σφάλμα.

Απαιτείται επισκευή σκληρού δίσκου όταν η μονάδα έχει υποστεί φυσική ζημιά και επηρεάζεται από προβλήματα με εσωτερικά εξαρτήματα όπως η πλακέτα PCB ή όταν έχει σπάσει η υποδοχή USB.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων με την πλακέτα PCB, απαιτείται αντικατάσταση με ίδια μονάδα δότη. Κατά την εναλλαγή της πλακέτας PCB από τον υγιή σκληρό δίσκο στον χαλασμένο, οι τεχνικοί μας παίρνουν επίσης το αρχικό τσιπ ROM και το κολλούν στη νέα πλακέτα PCB.

Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες επισκευής σκληρού δίσκου όταν οι κεφαλές είναι κατεστραμμένες, οπότε θα χρειαστεί ένας πανομοιότυπος σκληρός δίσκος δότη για τη μεταμόσχευση των κεφαλών στη σπασμένη μονάδα δίσκου.

Υπηρεσίες επισκευής σκληρού δίσκου στην Χαλκίδα για απώλεια δεδομένων.

Επικοινωνήστε μαζί μας, εάν παρατηρήσετε πρόβλημα με τον σκληρό σας δίσκο και δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας. Ανακτούμε δεδομένα από όλες τις μάρκες και μοντέλα σκληρών δίσκων με φυσικά σφάλματα, συμπεριλαμβανομένων των Samsung, Hitachi, Seagate, Western Digital, Synology, LaCie, Toshiba και πολλών άλλων. Οι υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων είναι διαθέσιμες από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00.

Καλέστε μας τώρα στο 2221060722 ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..