ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

2221060722

Παπασκιαδά 4

Xαλκίδα 34133

Ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικό σκληρό δίσκο

Ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικό σκληρό δίσκο

Ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικό σκληρό δίσκο

Γρήγορες και ασφαλείς εξειδικευμένες υπηρεσίες επισκευής εξωτερικού σκληρού δίσκου στην Χαλκίδα

 

Επισκευή εξωτερικού σκληρού δίσκου και ανάκτηση δεδομένων στην Χαλκίδα.

Είμαστε μια κορυφαία ανεξάρτητη εταιρεία ανάκτησης δεδομένων, που παρέχει υπηρεσίες επισκευής εξωτερικού σκληρού δίσκου στην Χαλκίδα. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται στο εργαστήριο μας από μια ομάδα αφοσιωμένων τεχνικών που έχουν πολυετή εμπειρία στο άνοιγμα εξωτερικών μονάδων δίσκου και στην πραγματοποίηση επισκευών σε επίπεδα εξαρτημάτων. Έχουμε ένα εργαστήριο ανάκτησης δεδομένων με έδρα στην Χαλκίδα στην οδό Παπασκιαδά 4.

Πραγματοποιούμε υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που παρουσιάζουν φυσική βλάβη, κάθε μάρκας, μοντέλου και χωρητικότητας.

Λύσεις επισκευής για όλους τους χαλασμένους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους στην Χαλκίδα.

Οι περισσότεροι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι είναι αθόρυβοι όταν λειτουργούν σωστά. Εάν αρχίσετε να παρατηρείτε ότι ο εξωτερικός σκληρός σας δίσκος είναι σωματικά κατεστραμμένος και παράγει ασυνήθιστους ήχους, όπως κρότους, τρίψιμο, τσιμπήματα ή τσιρίσματα, ήρθε η ώρα να βρείτε μια εξειδικευμένη εταιρεία ανάκτησης δεδομένων που μπορεί να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και προσβάσιμα ακόμα και αν η μονάδα σας πεθαίνει .

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο την ίδια μέρα και να σας παρουσιάσουμε έναν ακριβή διαγνωστικό έλεγχο για το σφάλμα του σκληρού δίσκου και μια λύση για την ανάκτηση των δεδομένων σας.

Προσφέρουμε τις εξωτερικές υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων σε μονάδες που έχουν υποστεί φυσική ζημιά ή έχουν επηρεαστεί από προβλήματα με εσωτερικά εξαρτήματα όπως η πλακέτα PCB, οι κατεστραμμένες κεφαλές ή όταν η υποδοχή USB είναι σπασμένη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, απαιτείται πανομοιότυπος εξωτερικός σκληρός δίσκος όταν υπάρχουν προβλήματα με την πλακέτα PCB. Κατά την εναλλαγή της πλακέτας PCB από τον υγιή εξωτερικό σκληρό δίσκο στον σπασμένο, οι τεχνικοί μας αλλάζουν επίσης το αρχικό τσιπ ROM και το συγκολλούν στη νέα πλακέτα PCB. Απαιτείται επίσης μια μονάδα δότη όταν οι κεφαλές είναι κατεστραμμένες και πρέπει να αντικατασταθούν.

Χάσατε δεδομένα; Εμπιστευτείτε μας για υπηρεσίες επισκευής εξωτερικού σκληρού δίσκου στη Χαλκίδα

Εάν αντιμετωπίζετε ασυνήθιστους ήχους ή περίεργη συμπεριφορά με τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε μια εταιρεία ανάκτησης δεδομένων και θα σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας εάν δεν έχετε πλέον πρόσβαση σε αυτά. Εργαζόμαστε σε όλες τις μάρκες και μοντέλα εξωτερικών σκληρών δίσκων με φυσικά σφάλματα, συμπεριλαμβανομένων των Samsung , Hitachi , Western Digital , LaCie , Toshiba,  Seagate και πολλών άλλων. Οι υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων είναι διαθέσιμες από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00.

Καλέστε μας τώρα στο 2221060722 ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..