ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

2221060722

Παπασκιαδά 4

Xαλκίδα 34133

Υπηρεσίες ανάκτησης από επιθέσεις Ransomware

Υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων από επιθέσεις Ransomware

Υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων από επιθέσεις Ransomware

Οι επιθέσεις ransomware είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα για τους χρήστες υπολογιστών και τους διαχειριστές διακομιστών.

Για χρόνια, έχουμε ανακτήσει δεδομένα για θύματα ransomware, αλλά πρόσφατα, έχουμε αρχίσει να λαμβάνουμε μια εισροή νέων περιπτώσεων. Η απειλή θα αυξηθεί, γι' αυτό η εταιρεία μας προσφέρει πλέον εξειδικευμένες υπηρεσίες για ανάκτηση και αποκρυπτογράφηση ransomware.

Χρειάζεστε γρήγορη πρόσβαση στα αρχεία σας, αλλά η άμεση πληρωμή του δημιουργού ransomware δεν είναι ασφαλής ή αποτελεσματική επιλογή. Καλέστε το 2221060722 σήμερα για να μιλήσετε με έναν ειδικό σε κακόβουλο λογισμικό ή διαβάστε παρακάτω για να κατανοήσετε τις επιλογές σας.

Τύποι Ransomware και Επιλογές Ανάκτησης Δεδομένων

Το Ransomware ή ο κρυπτοϊός είναι ένα κακόβουλο πρόγραμμα που αποκλείει την πρόσβαση σε δεδομένα κρυπτογραφώντας τα μέσα του θύματος. Στη συνέχεια παρουσιάζει στον χρήστη ένα μήνυμα, ζητώντας χρήματα (συνήθως μέσω ενός ψηφιακού νομίσματος όπως το Bitcoin). Εκτός εάν το θύμα πληρώσει, τα δεδομένα θα παραμείνουν μόνιμα κρυπτογραφημένα.

Παραδείγματα ransomware περιλαμβάνουν τα ακόλουθα και τις παραλλαγές τους:

 • SamSam
 • Cerber
 • Crysis
 • CrypMIC
 • Locky
 • HDDCryptor
 • Merry X-Mas
 • CryptXXX
 • CryptoWall
 • CryptoLocker
 • TorrentLocker
 • KeRanger
 • Bart
 • Zepto
 • Jigsaw

Τα καλά νέα είναι ότι ορισμένα προγράμματα ransomware χρησιμοποιούν ξεπερασμένη κρυπτογράφηση, ορισμένες από τις τεχνικές κρυπτογράφησης έχουν σπάσει και ορισμένα κλειδιά και πηγαίος κώδικας έχουν ανακτηθεί (συχνά μετά τη σύλληψη του δημιουργού) επιτρέποντας την αποκρυπτογράφηση. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, η κρυπτογράφηση ransomware είναι άθραυστη.

Εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί με ransomware, η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε τα επηρεαζόμενα δεδομένα. Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάκτησης δεδομένων, μπορούμε να βοηθήσουμε τα θύματα κακόβουλου λογισμικού με διάφορους τρόπους:

 • Προσδιορισμός δυνατότητας ανάκτησης - Σε πολλές περιπτώσεις, τα δεδομένα είναι ανακτήσιμα μέσω μιας εναλλακτικής μεθόδου. Οι μηχανικοί μας θα αξιολογήσουν τη μοναδική σας κατάσταση για να καθορίσουν την ασφαλέστερη και πιο οικονομική επιλογή για την επαναφορά των σημαντικών αρχείων σας.
 • Αποκρυπτογράφηση δεδομένων – Μπορούμε να προσδιορίσουμε εάν υπάρχει κλειδί αποκρυπτογράφησης για τη μόλυνση από ransomware ή αν μπορεί να δημιουργηθεί. Εάν η αποκρυπτογράφηση είναι εφικτή, μπορούμε να εκτελέσουμε τη διαδικασία με ασφάλεια, επιστρέφοντας τα συστήματά σας σε λειτουργική κατάσταση.

Καθώς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι υπάρχει μέθοδος αποκρυπτογράφησης για την περίπτωσή σας χωρίς να πραγματοποιηθεί αξιολόγηση.

Καλέστε μας στο 2221060722 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00 και ζητήστε να μιλήσετε με έναν ειδικό ανάκτησης ransomware.

Πώς εγκαθίσταται το Ransomware στον υπολογιστή μου;

Το Ransomware εγκαθίσταται στο σύστημά σας όταν ανοίγετε ένα μολυσμένο αρχείο. Τα εκτελέσιμα (επέκταση .exe σε υπολογιστές με Windows) ή αρχεία με κάποιο είδος μεθόδου εκτέλεσης, είναι τα πιο ευαίσθητα. Για παράδειγμα, ένα έγγραφο του Word (.doc ή .docx) μπορεί να εκτελεί μια μακροεντολή που επιτρέπει στον κρυπτοϊό να ξεκινήσει τη διαδικασία.

Ακολουθεί μια λίστα με αρχεία σημειώσεων λύτρων.


_HELP_instructions.html
_how_recover.txt
_Locky_recover_instructions.txt
About_Files.txt
Coin.Locker.txt _secret_code.txt
DECRYPT_INSTRUCTION.TXT
de_crypt_readme.bmp
de_crypt_readme.txt
de_crypt_readme.html
DECRYPT_ReadMe.TXT
DecryptAllFiles.txt
DECRYPT_INSTRUCTIONS.TXT
DecryptAllFiles.txt
encryptor_raas_readme_liesmich.txt
FILESAREGONE.TXT
help_decrypt_your_files.html
HELP_TO_SAVE_FILES.txt
Help_Decrypt.txt
HELP_RECOVER_FILES.txt
help_recover_instructions+[random].txt
HELP_RESTORE_FILES.txt
HELP_TO_DECRYPT_YOUR_FILES.txt
HELP_TO_SAVE_FILES.txt
HELP_YOUR_FILES.TXT
HELLOTHERE.TXT
HELPDECRYPT.TXT
HELPDECYPRT_YOUR_FILES.HTML
HOW_TO_DECRYPT_FILES.TXT
How_To_Recover_Files.txt
howrecover+[random].txt
howto_recover_file.txt
Howto_Restore_FILES.TXT
HowtoRestore_FILES.txt
IAMREADYTOPAY.TXT
IHAVEYOURSECRET.KEY
INSTRUCCIONES_DESCIFRADO.TXT
Read.txt
ReadDecryptFilesHere.txt
ReadMe.txt
README_FOR_DECRYPT.txt
READTHISNOW!!!.TXT
recover.txt
recoverfile[random].txt
recoveryfile[random].txt
RECOVERY_FILE.TXT
RECOVERY_FILE[random].txt
HowtoRESTORE_FILES.txt
RECOVERY_FILES.txt
RECOVERY_KEY.txt
recoveryfile[random].txt
restorefiles.txt
SECRET.KEY
SECRETIDHERE.KEY
YOUR_FILES.HTML
YOUR_FILES.url

Αυτή είναι μια μερική λίστα αρχείων και ενδέχεται να μην είναι πλήρως ενημερωμένη. Εάν πιστεύετε ότι έχετε ένα αρχείο μολυσμένο με ransomware, μην το ανοίξετε. Καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email για να συζητήσουμε τα επόμενα βήματά σας προς την ασφαλή ανάκτηση.

Δωρεάν Διάγνωση Του Ransomware

Στην εταιρεία μας υπάρχουν μηχανικοί λογισμικού οι οποίοι έχουν συμβάλλει στην εξεύρεση τρωτών σημείων σε πολλά από τα στελέχη που κυκλοφορούν, με αποτέλεσμα να είναι δυνατή η αποκρυπτογράφηση των δεδομένων. Για να ενημερωθείτε αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκρυτπογραφηθούν τα δεδομένα σας, ακολουθήστε τις εξής οδηγίες:

 • Στείλτε μας σε ένα email 1-2 κρυπτογραφημένα αρχεία από τον υπολογιστή σας.
 • Στείλτε μας στο ίδιο email το ransom note που αφήνει o Ransomware. Συνήθως αυτό είναι αρχείο .txt .html κλπ ονομασία τύπου help_decrypt.txt, decrypt_info.txt κλπ και υπάρχει σε όλους τους κρυπτογραφημένους φακέλους
 • Αν υπάρχει, στείλτε μας και ένα αρχείο κρυπτογραφημένο, μαζί με την κανονική του έκδοση που πιθανώς να έχετε από κάποιο παλιότερο backup.
 • Μην μας στέλνετε τροποποιημένα / αλλοιωμένα αρχεία από άλλες προσπάθειες που πιθανώς έχετε κάνει.