ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

2221060722

Παπασκιαδά 4

Xαλκίδα 34133

Ανάκτηση δεδομένων από κάρτα μνήμης

Ανάκτηση δεδομένων από κάρτα μνήμης

Ανάκτηση δεδομένων από κάρτα μνήμης

Ευέλικτη ανάκτηση κάρτας μνήμης: Επαναφέρουμε τα διαγραμμένα αρχεία από οποιαδήποτε κάρτα μνήμης με σιγουριά.

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για όλους τους τύπους καρτών μνήμης, που κυμαίνονται από κάρτα microSD έως κάρτα SDHC που εξάγεται από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, drones και κονσόλες παιχνιδιών. Γίνεται ανάκτηση δεδομένων από κορυφαίες μάρκες καρτών μνήμης όπως SanDisk®, Samsung®, Canon®, Lexar®, Nikon®, Kingston®, Sony® και PNY®.

Διαγράψατε ακούσια κρίσιμες φωτογραφίες από την SD κάρτα μνήμης σας;

Η εταιρεία μας μπορεί να ανακτήσει αρχεία από μια κάρτα SD και να επιστρέψει τα πολύτιμα δεδομένα σας στην κατάλληλη θέση.

Ανάκτηση δεδομένων από κάρτες μνήμης που έχουν υποστεί φυσική βλάβη.

Το λογισμικό και τα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων μας, έχουν την δυνατότητα της άμεσης πρόσβασης σε μικροτσίπ μνήμης Flash. Το μικροτσίπ αποσυγκολλάται από τη συσκευή αποθήκευσης και διαβάζεται από την ειδική μας συσκευή - το "Flash reader" - παρέχοντας πρόσβαση στα δεδομένα όταν ο ελεγκτής είναι κατεστραμμένος. Αυτή η τεχνολογία αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχούς ανάκτησης δεδομένων ακόμα και όταν η συσκευή αποθήκευσης έχει υποστεί φυσική βλάβη.

Έχουμε την δυνατότητα ανάκτησης δεδομένων από συσκευές που βασίζονται σε NAND σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει πρόσβαση μέσω της εξουσιοδοτημένης διεπαφής μονάδας δίσκου:

  • UFD (USB Flash Drive)
  • SD (Secure Digital Card)
  • CF (Compact Flash)
  • micro SD (micro Secure Digital Card)
  • MS (Memory Stick)
  • XD
  • Μονολιθικές συσκευές Flash
  • MMC (Κάρτα πολλαπλών μέσων)
  • Συσκευή εγγραφής φωνής (δικτάφωνο)
  • iPhone 2G, 3G, 3GS (χωρίς κρυπτογράφηση υλικού)

Αποτελεσματική ανάκτηση κάρτας μνήμης: Αντιμετωπίστε διάφορα σενάρια απώλειας δεδομένων με ευκολία

Είτε διαγράψατε κατά λάθος ένα αρχείο, μορφοποιήσατε την κάρτα SD σας ή αντιμετωπίσατε σφάλμα συστήματος, η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε τα χαμένα δεδομένα σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Η εταιρεία μας με τις προηγμένες υπηρεσίες είναι η τέλεια λύση για όποιον θέλει να ανακτήσει τα χαμένα αρχεία του από την κάρτα SD ή CF και να αποκαταστήσει την ηρεμία του.

Προσφέρουμε επιλογές γρήγορης και βαθιάς σάρωσης για τον εντοπισμό και την επαναφορά όλων των δεδομένων που λείπουν

Αποτελεσματική και άμεση υπηρεσία

Η εταιρεία μας είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάκτησης δεδομένων από κάρτες μνήμης στην Ελλάδα και προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτικά. Εάν έχετε χάσει σημαντικά δεδομένα στην κάρτα μνήμη σας, μην πέσετε σε απόγνωση. Φέρτε μας. Θα λύσουμε αυτό το πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά. Δεν θα ξεκινήσουμε καμία διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων μέχρι να λάβουμε την έγκρισή σας. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η κάρτα μνήμης σας είναι σε καλά χέρια και ότι όλες οι πληροφορίες σε αυτήν είναι ασφαλείς μαζί μας. Η εμπιστευτικότητα είναι εγγυημένη σε όλους τους πελάτες μας. Επιπλέον, όταν ξεκινήσουμε την εργασία μας, οι αφοσιωμένοι τεχνικοί εξυπηρέτησης πελατών θα σας κρατούν ενήμερους για την πρόοδο της εργασίας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανάκτησης δεδομένων.

Μπορείτε να παραδώσετε και να παραλάβετε την κάρτα μνήμης σας από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00 στο εργαστήριο ανάκτησης δεδομένων στην Χαλκίδα , Παπασκιαδά 4.

Καλέστε το 2221060722 για να μιλήσετε με τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας ή στείλτε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.για να ανακτήσετε τα δεδομένα σας από την κάρτα μνήμης.